středa 12. srpna 2015



Před čtrnácti dny se na mě usmálo štěstí a ve Facebookové soutěži jsem vyhrála "pět voňavých, ručně vyráběných mýdel" od Almara Soap.

Že vám ten název něco připomíná ????? Pod hlavičkou rodinného podniku Almara Shop KLIK je vyrábí moc šikovná Veronika Machková. 

Mýdélka tvoří klasickou metodou za studena, ale i pro mě neznámou metodou za tepla, díky které dosáhne ve vzhledu mýdel zajímavý mramorový efekt, více si o této technice můžete přečíst zde KLIK.

















Mýdélka jsou úžasná .... jsem z nich nadšená .... můj horký favorit je "Růže a levandule" pro svou neopakovatelnou vůni. 

Verunčin obchůdek najdete nejen na stránkách rodinného podniku ALMARA SHOP, ale také na Fleru ZDE.





PS: Pokud stejně jako já rádi soutěžíte mám pro vás tip na jednu moc krásnou Giveaway u Martinky KLIK o plechovou cedulku a nádherný hrneček od firmy Krasilnikoff. Neváhejte, soutěž už za dva dny končí!

5 komentářů:

  1. Milá Marki, dnes si ma veľmi potešila návštevou, veľmi !
    Som rada, že sa ti u nás páči, lebo mne u teba veľlmi, najmä spojenie tehličiek a nerezu, resp. kovu...a tvoja šikovnosť v renovácii, je vychýrená....a cit vytvárať zákutia priťahuje, láka nakukovať či nie je niečo nové .-)

    OdpovědětVymazat
  2. Marki, moc ti gratuluji k voňavé výhře! A děkuji za link, už jsem nakoukla a chce to delší studium .o)
    Pohodový večer přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Markétko, vyhrála jsi moc krásnou voňavou cenu, která se k tobě náramně hodí. Jak do bytu, tak k osobnosti. Velké gratulace!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná voňavá cena voní až k nám :))) ... pááá K.♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki