sobota 17. října 2015


... kdo je v zemi zdejší, kdo je ze všech nejkrásnější ????

Konečně jsem se ho dočkala .... světla a zrcadla v koupelně ... co na tom, že s půlročním zpožděním /původně to měl být můj dárek k narozeninám/. Miláčku, děkuju !!!!

Musím přiznat, že určitý podíl viny na tom mám i já, vybrat "to pravé" světlo byl nadlidský výkon .... ne že by se mi u nás nic nelíbilo, ale ty ceny ?!? .... dát za světýlko do koupelny dva až tři tisíce se mi opravdu nechtělo .... už jsem byla zoufalá ... pak jsem si vzpomněla, že asi tak před rokem psala Soňa Malinová o nádherných světlech KLIK z Leroy a Merlin .... a protože nedávno v Polském Těšíně otevřeli novou prodejnu, tak jsme se tam vydali. Nádhera, jedno krásnější než druhé .... nakonec jsem si vybrala nástěnné světlo Eufrat Gift KLIK.



Jsem ráda, že ho manžel "trefil" přesně podle mých představ .... ono je to někdy vážně těžké :o)... Vyřezávané ozdůbky se mi podařilo sehnat v Antiquestory.cz KLIK  za necelých 200,-Kč. 

Zrcadlová plocha je rozdělená na tři díly proto, že se za ní  v nice ukrývá skříňka na kosmetiku ... a taky proto, že když se všechny díly správně natočí, uvidíte se z boku i zezadu, což je velká výhoda při česání.























13 komentářů:

  1. No krása!!! Dobre si si vybrala, aj zrkadlo aj lampa sú naozaj velmi vkusné :)
    m.

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé a ja mám rada u teba ten nerez, kov , v tom tradičnom, zemitom, teplom ponímaní, teraz v lampe, na chodbe nerezový vešiak (mám ho aj ja ), plechová stolička v písacom kútiku, liatinové umývadlo na dvore...taký industriálny dotyk , ktorý sa mne veľmi,veľmi páči :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marki, máš to nádherné! A upřímně závidím to zrcadlo. My bydlíme už téměř osmým rokem a zrcadla nemáme :( Občas to není na škodu, ale dost často by se hodily :) Muže máš opravdu šikovného :) Těším se, co dalšího krásného si vyrobíte :) Měj krásné dny, Jola

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Markét, tahle paráda si zaslouží jedničku s miliónem hvězdiček. Skvělému nápadu se zrcadlem tleskám, to je fakt povedené - jak lišty, tak "fikaná" schovka v nice, super! A světlo? Další skvost! Se staronovou skříňkou pod umyvadlo musí celá trojkombinace vypadat naprosto skvostně. Krásná práce!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Markét,jedním slovem úúúžasnýýýý.Fakt se ti to "zase"povedlo.Moc se mi to líbí.Měj se hezky,pa Radka

    OdpovědětVymazat
  6. Markétka, tieto Tvoje vychytávky sú vždy úžasné a všetko je vedené po celý čas až k dokonalosti. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. Marki, už jsem se bála, že letos nebudou žádné předělávky a přestavby. opět moc povedené a promyšlené. Tvůj styl je opravdu stylový :-). měj se krásně. Dana

    OdpovědětVymazat
  8. Marki. Obdivuji tvou preciznost a jak umíš doladit detaily.
    Krása.

    OdpovědětVymazat
  9. Marki zdravím, no nádhera, šikovní ste vy manželia - klobúk dolu. pekný víkend Lenka.

    OdpovědětVymazat
  10. Vymyšlené, vyčekané, vymakané a moc krásné!
    Marki, měj hezký večer. Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Tá skrinka za zrkadlom, kto by to povedal, krásne.

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektně se kamarádí se spodní skříňkou:) Krásný podzim přeju. V.

    OdpovědětVymazat
  13. Úplná dokonalosť ♥ Svetlo aj zrkadlo. Alexandra

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki