středa 3. února 2016









Ač by se mohlo na první pohled zdát, že leden, únor a březen jsou pro zahradníky "mrtvé měsíce", kdy nemají co dělat, opak je pravdou. 

Tyto měsíce jsou pro zahradníky stejně důležité jako všechny ostatní, možná i důležitější ... nastává totiž období "plánování a snění ... V tomto čase všichni zahradníci, i "zahradníčci" jako já, leží v hromadách časopisů a literatury o rostlinách a zahradách a čtou, sepisují, opisují a plánují, aby mohli s prvními teplými slunečními paprsky vyrazit na svou milovanou zahradu a pustit se do práce.


Dnes mi přišlo ranní poštou jedno "nečekané a milé překvapení" .... NOTES ZAHRADNICKÝ s osobním věnováním od "mého velkého guru přes zahrady" Pavla Chlouby, kterého můžete znát z jeho dvou blogů PAVEL CHLOUBA, TVOŘÍME ZAHRADY klik nebo ZAHRADNÍK NA CESTÁCH klikPavla jste mohly vidět i v televizi, například v pořadu KOUZELNÉ BYLINKY klik nebo číst jeho články v odborných časopisech pro zahradníky a zahrádkáře, kde publikuje.

Pavle D.Ě.K.U.J.I !!!! Netuším sice, čím jsem si to zasloužila, ale moc mě to potěšilo ... notýsek je nádherný ... od teď budou mé sny a plány se zahradou zapsané konečně na jednom místě a ne jak tomu bylo doposud na hromadách papírků a útržků ... 

Ode dneška jsem díky NOTESU ZAHRADNICKÉMU "zahradnice, co má styl :o)"





11 komentářů:

  1. Marki, tak to je opravdu velká CHLOUBA!! :) Moc Ti ji přeji! Měj tvořivé pěstitelské dny co nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny notes. A se zahradnicenim naposto chapu - sice nepestuji od seminka, ale moooc se tesim, az na tu zahradu vyrazim a budu strihat a strihat a strihat:-). M.

    OdpovědětVymazat
  3. Marki, opravdu krásný dárek.
    Už jsem se dívala, že si ho objednám.

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní notýsek, Marki! teď to do něj hezky naplánuj, to bude zahrada, moc se už teď těším na fotky!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Zahrada je to, co fakt neumím. Moc bych chtěla. Plně chápu náročnost. Těším se MOC MOC, milá Marki, na inspiraci. A jsem zvědavá, co naplánuješ. Snad se mi podaří něco zkopčit. :-)
    Pěkný den a díky za pomoc...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný notýsek. Jsem ráda, že mohu chodit k Vám na návštěvu.Mejte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko ten je krásný:-)
    Asi se k Tobě chodil Pavel koukat na ty Tvoje nádherné věnce,tak Ti to poslal,ať máš inspiraci na další tvoření.
    Tak si sni a těším se na krásné jarní fotky ze zahrádky.
    Měj se moc pěkně
    Bi

    OdpovědětVymazat
  8. Marki, moc Vám děkuji za krásnou reakci na notýsek, i děvčatům za hezké komentáře. Notýsek jsem Vám poslal jako poděkování za to, jak krásným způsobem rozdáváte radost z tvoření a zahradničení. Netušil jsem ovšem, že to vyvolá tak milou vlnu komentářů a radostí. Takže ještě jednou moc děkuji a přeji hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, já si myslím, že vhodným dárkem a hlavně praktickým dárkem pro zahrádkáře budou sluneční brýle. Teď v létě jsem právě mamce kupovala k narozeninám sluneční brýle tady: https://www.hotovebryle.cz/. Dále mě napadá jako dárek třeba rukavice nebo nějaké potřeby tohoto typu, které se neustále kupují a nejsou věčné. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki