pátek 11. srpna 2017














































Terasa je, hlavně teď přes léto, náš druhý obývák .... snídáme tady, obědváme, večeříme, grilujeme nebo jen tak lebedíme. Miluju teplá letní rána kdy na ní, ještě v županu, piju svou ranní kávu a koukám z ní na tu naši vesničku .... krásnou .... střediskovou ....

Nevěříte ? Zeptejte se Drápalíka ... ten se tady "kochá" se mnou  :o)














































PS: Drápalík je rekvizita z našeho letošního letního kina, kde byl spolu s Otíkem, chrániči sluchu, rohlíky, Tatrou V3S a rozbitým pražákovým sloupkem hlavní hvězdou večera .... Poznáte, jaký film jsme letos promítali ????







9 komentářů:

  1. Kdo by nepoznal, to už je kult..;) Marki, nemám slov! Konve, kachle Zuzky na "betonu", terasa jako taková.., a co teprv Drápalík! Se tu usmívám:) Díky za zpříjemnění večera a moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  2. Poznám:-)Máš skvělou společnost Drápalíka:-)Krásná,pohádková terasa...Krásný víkend Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná terasa, skvělé kachle, ale i úžasné nádoby. Vše moc hezky sladěné, prostě báječné. Také miluji posezení na terase v jakoukoliv dobu. :o)
    Přeji příjemný večer. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Máte to nádherné, nádoby krásné. Tam musí být rána jako z pohádky. Kachle opět chválím, krásný nápad Drápalíka máte místo psa :))). Pohodové dny, Kája.

    OdpovědětVymazat
  5. Marki, nádherná terasa přímo stvořená pro příjemné chvilky.
    Užívej prázdnin, Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Terasa je samozrejme nádherná a ten film, ktorý ste premietali nebola náhodou Vesničko má středisková?Pekný deň prajem. Andrea

    OdpovědětVymazat
  7. Do tvojej terasy som zamilovaná, ako do všetkého u teba:-)
    Tá omietka s tehlami je nádherná kombinácia, aj ja som túto chcela, muž ju nezohnal iba ručne zahladzávaciu, tak ešte bielime exteriérovou farbou.
    Mozaika, sedenie, ty máš cit!
    Moja konva čaká kým ju odhrdzím a ty už máš už celú výstavku!
    Však sa môžem vyhovoriť na ten môj život po živote (autizmus) :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekné fotky, vence aj terasa. Ale Drápalík je naj! :-)
    L

    OdpovědětVymazat
  9. Musím souhlasit, pěkné fotky. :) Taky teď přes léto na naší terase trávím poměrně dost času. Hodně jsme ji během léta zvelebili. Konečně to tam vypadá trochu k světu. Ty ranní snídaně na terase také miluji. Jediné, co mě štve, že tam nemám nijak vyřešené stínění nebo ochranu proti dešti. Právě proto si už delší dobu říkám, jestli neinvestovat třeba do nějaké markýzy proti dešti nebo do něčeho podobného.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki