středa 13. června 2018







Tohle jediné slovo nestačí na to, abych vám všem tady na blogu, na Facebooku, ve školce a v mém okolí poděkovala za tu obrovskou vlnu solidarity a podpory k Charitativnímu běhu pro Alžbětku .....









Mám totiž velikou, ne velikou .... ale obrovskou radost, o kterou se chci s vámi podělit !!!!!

Momentálně jsme na tom tak, že je na transparentním účtu 9409877028/5500 KLIK krásná částka 24.400 Kč a pořád roste. Pokud byste chtěli Alžbětku podpořit, stále ještě můžete. Na požádání vám v LightBIKE rádi vystaví i darovací smlouvu, kterou můžete uplatnit v daňovém odpočtu.

V úterý se na "malém dětském předběhu" v naší mateřské školce do sbírkové kasičky vybralo úžasných 10.000 Kč. Musím s dojetím přiznat, že máme opravdu skvělé rodiče i děti, kteří "běželi ♥ srdcem" a za to jim patří mé veliké d.ě.k.u.j.i ..... Jupí !!!! PŮL AUTOSEDAČKY UŽ MÁME DOMA !!!!!

V úterý 19.6.2016 nás stále ještě čeká běh Havířovem. Pokud můžete a máte chuť podpořit dobrou věc, prosím, přijďte! Neseďte doma, ale poběžte s námi ! Do Havířova ten den přijede i naše Alžbětka, která je momentálně kvůli zdravotním komplikacím v lázních v Jeseníkách, a i pro ni bude náročné, zvládnout tak dlouhou cestu na otočku.

























Všichni už se na vás moc těšíme ... Marki, Alžbětka a team LightBIKE


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki