sobota 20. října 2018





Zrekonstruované rámy už visí na zdi a je to nádhera !!!! Alenka jim vybrala moc krásná místa, jeden je v obýváku nad sedačkou a druhý má své čestné místo v ložnici.  Vychytaný je i systém, jakým jsou připevněny na zdi. Alenka použila speciální háčky,  které si nechala ukovat u uměleckého kováře.  Za zmínku stojí i jeden drobný detail ... boční strana rámů má stejný odstín jako nábytek a trámy a tím vše krásně ladí.

PS: Ještě posledních pár dní běží soutěž Rekonstrukce roku. Pokud se vám Alenčino bydlení líbí a chtěli by jste jí podpořit, tak můžete zde KLIK, najdete jí na pravé straně stránky, jako druhou v pořadí jako ALENA CH., HAVÍŘOV. Hlasovat můžete ještě čtyři dny, a to do 24.10.2018.






2 komentáře:

  1. Marki, tak to dopadne, když se spolu dají dohromady šikovní lidé :-) Díky vám oběma za sdílení a inspiraci. Celé bydlení je krásné a když je "jen" v paneláku,jasně demonstruje, že když se chce, tak i tam může vzniknou krásné originální bydlení, které má duši. Moc ráda Alenku podpořím v soutěži. Krásné dny A.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten gauč se mi hodně líbí. My jsme doma hodně dlouho přemýšleli, jaký styl pohovky zvolíme. A nakonec jsme vybrali tuhle. Ale bylo to hlavně i pro to, že se nám líbí kvalita toho zpracování a v době, kdy jsme ji kupovali, tak ji měli skladem hned k odběru. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki