sobota 2. července 2016


    ... Kouzlu růží jsem propadla teprve nedávno ...


... a musím přiznat, že se "šípkové Růžence" vůbec nedivím, že jim nedokázala odolat .... poslední dobou to mám stejně. Nedokážu minout zahradnictví, aniž bych si tam nějakou další nekoupila. 

Pomaličku, ale jistě, zarůstáme šípkovými keři :o)







PS: Moc se vám všem omlouvám, že jsem tak dlouho nevložila žádný příspěvek. Děkuji i za tu spoustu vzkazů a dotazů, co se mnou je ..... ne, nebojte se, neusnula jsem jako "šípková Růženka" .... jen se toho nakupilo nějak moc najednou .... vytvářela jsem výzdobu do nově otevřené části naší školky .... máme novou relaxační místnost, infrasaunu a já konečně i výtvarnu, je ze mě vystudovaný "zdravotník zotavovacích akcí", byli jsme ve školce v přírodě a od včerejška mám i kompletně vystěhovanou svou třídu, ve které se bude dělat nová podlaha a rekuperace .... teď už mě čeká jen pár posledních "prázdninových" dní v školce a pak konečně dovolená !!!! Už se na ní moc těším. Všechny vás moc zdravím a jsem ráda, že už jsem zase tady s vámi .... Marki

8 komentářů:

  1. Marki, ne nadarmo se růžím říká královny květin :-) Přeji, ať se Tvé růžové zahrádce daří a krásné prázdniny Tobě. A těším se, až nás zase něčím krásným překvapíš .-) A.

    OdpovědětVymazat
  2. Markétko , růžičky mají opravdu kouzlo ..a některé navíc kouzelně voní. přeji sluníčkové léto ♥ Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Ruzi neni nikdy dost, souhlasim:-). Hezke leto. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marki, někdy se to tak sešupí... Děkuji za krásné růže a přeji pohodovou dovolenou! Zasloužíš si ji!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Marki voní až sem :) i když mám rýmu. Užij si volno a načerpej sil. Krásné léto :).
    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Marki, máš nádherné růžové úlovky. Moc Ti rozumím. Mám jenom dvě růžičky - jednu půdopokryvnou (její květy mi dělají radost celé léto i doma ve váze) a jednu darovanou - z květináčku šla rovnou do země a letos má svůj první rok. A mám takový pocit, že se bude pokračovat :) Marki, moooc si užij zasloužené volno :) Jola

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko, děkuji Ti za krásné pohlazení oka,které voní až sem:-)Ty Tvé fotky jsou prostě překrásné.Když budete mít chuť a chvilku o prázdninách,tak vás moc rádi uvidíme a postískáme.Mějte se všichni báječně.

    OdpovědětVymazat
  8. Markétko, nádherné fotografie a jak já říkám krása se fotí sama, že? To člověk neví kam dřív s očima a objektivem.
    Přeji ti krásné prázdniny plné sluníčka a odpočinku. Pá Lea

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki