pondělí 1. května 2017



 Hotovo .... bednění sundáno .... 

Na zbytku už musí zapracovat příroda ... chce to trochu tepla a sluníčka, ať můžou ven muškáty a petunie. A až vistárie u sloupu pustí své dlouhé, zelené šlahouny a bílé hrozny ... hned bude na terase veseleji.



11 komentářů:

  1. To máte kráááásnéé !!! Šá

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím,máte krásný domeček♥ a ty kachlíky........Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Kachlové obrázky som si tak nejak predstavovala, že ozdobia dom, ale predčilo to moju predstavu, úžasne ti tam sadli a ešte tie kovové ,,holé,, doplnky a zelená:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marki, máte to doma (na zahradě, terásce) krásné!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Je to super, víc než jsem si představovala;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Marki, konečně vidím domek, krásný a kachle vypadají mooc dobře, těším se i na obložení cihlami příští rok (cihly jsou i moje vášeň). Vistárie mi bohužel letos zmrzla, takže opět nepokvete :-(. Truhlíky jsem už ven dala, ať si poradí :-). krásný týden. Dana

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera, Marki, vymyšlené do puntíků :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Market,moc te po dlouhé době zdravím...a koukám jako vždy...ty teda jedeš.Kachle sou nádherný a na tý fasádě nemají chybu.Měj se moc hezky.Pa Radka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Marki, kachle jsou parádní, já momentálně řeším renovaci starých lustrů po babičce a zítra se chci stavit u Zuzky, potřebuji nějaké nové vrchlíky, tak se snad domluvíme, je hned ze sousední vsi, kachle má na domku a její tvorbu znám i z jarmarků, apod. - je moc šikovná. Tak ať Ti dobře slouží :o) Peťa.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki