pátek 12. října 2018







A zatímco já jsem si tři měsíce hrála ve Václavovicích s jedním jediným oknem, v Havířově se zatím děly veliké věci. Alenka se stěhovala a rekonstruovala byt. S Danem bourali, stavěli, škrabali omítky, renovovali a rekonstruovali a že se jim to fakt povedlo. Po malém naléhání / asi dvouhodinovém mučení :o)/mi Alenka dovolila, že vás můžu nechat nakouknout. Jsem za to moc ráda, protože opravdu je na co koukat. No, řekněte samy: 


























Nádhera, že ???? A to jsem vás ještě nevzala do chodby, ložnice, pokojíčku a na balkón !!!! Nebojte, vezmu vás tam, ale zase až příště. 

PS: Pokud jste, ale zvědavé a myslíte, že to nevydržíte, můžete nakouknout zde KLIK. Alenka se totiž zapojila do soutěže Rekonstrukce roku a byla vybrána spolu s dalšími třiceti soutěžícími. Tak pokud chcete, můžete jí stejně jako já, podpořit svými hlasy TADY. Děkuju ..... Marki




4 komentáře:

  1. Parádní proměna, kamarádi jsou moc šikovní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Marki, nádhera, moc krásně a citlivě zrekonstruované, hned jdu Alence poslat hlas a moc se těším na další fotky, Zdeňka.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je krása, útulné, nepřeplácané a krásně propojeno s přírodou...opravdu bych si něco podobného uměla představit, až budeme jednou rekonstruovat spodní patro :) To dřevo, jako stůl, sloup či zrcadlový rám, ty jsou pro mě úplně nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super dojem, takhle bych chtěla změnit naši kuchyni, dole světlé
    ( bílé, nebo slonová kost ) skříňky a nahoře dřevěnou pracovní desku. Už dlouho po ní toužím.
    Jiřina z N.
    trvalkadahlia.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki