neděle 31. května 2020



























Nevím, jak to máte vy, ale u nás musí být o víkendu vždycky upečená nějaká buchta. Dneska je to ořechová bábovka. Příště zkusím do téhle formy dát nějaké těsto s jablíčky, když už na ní jsou ... ať to spolu hezky ladí. 

Těmhle nádherným litinovým formám od českého smatu KLIK jsem úplně propadla. Jsou úžasné a skvěle se v nich peče. A ta barva .... ach. 












5 komentářů:

  1. Marki bábovková forma je veľmi pekná. Vyzerá ako keramická.
    Zdravím Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. SEO for Roofing Companies

    I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next! Please visit my web site Reviewexpress, we specialise in SEO for Plumbing Contractors. We have clients all around globe. Visit website to know more about our services.


    https://www.g2.com/products/review-express/reviews

    OdpovědětVymazat
  3. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for your next blog! I hope the next will also be a interesting as this one. I would suggest you to grow your business. We provide services for SEO for Dentists, the SEO would be a great boost to your business. Visit my website for more information.
    https://www.g2.com/products/review-express/reviews

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá hodně hezky. By to vytvořilo i super dekoraci třeba ke knihovně nebo tak někde. :) Já sama mám hodně designovou, ale důležité je, že u mě plní funkci databáze knih a vědomostí. Jako vystudovaná knihovnice to mám prostě ráda a knížky jsou moje velká vášeň. :) Ani bych už nedala do kupy, kolik jsem toho v životě už přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám všem, kteří jste si našli chviličku, aby jste mě potěšili milým komentářem ..........Marki